Appartments by Matthew Gillen

In this particular design one of the main driving design factors was the idea of giving each apartment both a private and communal external terrace. In order to achieve this, the idea of a stacking module was decided upon. These modules would then stack on each other in a manner that would allow this communal and private terrace space. Three different modules were decided upon and stacked so that 2-4 apartments have access to the communal space which is located on every second floor. In addition to this a public park and public meeting place was introduced in order to connect the new scheme together with the rest of the Mount Argus community via the newly created ‘Poddle Walk’.

Social Media - Final 1Social Media Final 2

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s