Back-lands social housing by Mark O’Hare

The project was aimed specifically at people in poorer circumstances and offered a place to live and work.
More accurately it aimed to be a creative work space and a living quarter in a social housing environment. It’s located just south of the park behind the gym where currently a derelict house sits. Parallel to it is a current apartment tower, my building echoes that and tries to make it slot into the current context while still standing out.

product (1)product.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s