The Cloisters by Emilia Malec

The project’s ambition is to provide community gathering space which would allow for a conversation to happen, that would give people destination point. The project is located in the green area in the center of the Cloisters. This architectural intervention creates new street edge on the North side of the site and wraps around the green area. There was also a large focus on enhancing the existing park with planting new trees around the perimeter which created another but more natural edge to the street.

PRODUCTPRODUCT 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s